BSV - Herfstuitje en spelletjesmiddag

14.12.2022

editie 33 nr 5 page 7-3.jpg

Nu we de pandemie achter ons hebben gelaten en we er weer op uit mogen konden wij ons traditionele herfstuitje weer organiseren. Dit jaar hadden we gekozen voor een leuke dag in attractiepark Drouwenerzand. Nadat we de mail de deur uit hadden gedaan, kwamen er gelukkig behoorlijk wat aanmeldingen binnen. Dat betekende dat we weer met een grote bus op pad konden. We vertrokken met een club van 40 personen die kant op. Na het afspreken van een paar huishoudelijke mededelingen en een vaste zitplaats voor de begeleiding kon iedereen zijn eigen weg gaan. De kinderen vlogen alle kanten op, en hebben zich goed vermaakt.

Omdat patat, snacks en ijs inbegrepen was bij de entree, kwamen de kids vaak even langs voor wat lekkers. Maar ook de mee genomen komkommer en tomaten waren een succes. Omdat het bijna Halloween was hadden ze in het winkeltje een leuke aanbieding en konden de kinderen nog een griezelmasker uit zoeken om mee naar huis te nemen. Dit resulteerde dat we weer terug kwamen met een bus vol griezels. Na een zeer geslaagde dag ging iedereen vol en voldaan weer richting huis.

Spelletjesmiddag Omdat het zo gezellig is om af en toe gewoon even lekker een spelletje te spelen op de woensdag middag, blijft dit terug komen op onze agenda. En het bleek weer een groot succes te zijn. Na vier tafels klaar gezet te hebben, bleef ik maar tafels bij pakken want er druppelden steeds meer mensen binnen. Uiteindelijk hadden we een mooie opkomst en zat de zaal vol met ouders, opa's en oma's met hun kinderen heerlijk te spelen. Hier werden wij als bestuur super blij van, en is weer voor herhaling vatbaar.

Wij willen iedereen bedanken voor het deelnemen aan onze activiteiten. En hou de mail goed in de gaten voor de volgende activiteiten!