Oproep - leden EMS

14.12.2022

Speciaal voor nieuwe bewoners van Ruischerbrug, Ruischerwaard en Noorddijk.

EMS is de buurtvereniging van bovengenoemde wijken en organiseert het hele jaar door verschillende activiteiten voor met name de wat "oudere bewoners". Zo zijn er 4 keer per jaar contactavonden, waar gekaart en gesjoeld wordt, maar ook fiets-en wandeltochten en jaarlijks een toneelvoorstelling. Ook worden er samen met de BSV activiteiten georganiseerd.x

We zijn op zoek naar foto's die groot aan de wand van de BSV mogen prijken. Dit kunnen foto's zijn van een kinderdorp van afgelopen jaar of bijvoorbeeld 35 jaar geleden, een foto van hoe Ruischerbrug er vroeger uitzag (Ruischerwaard bestond nog niet), een luchtfoto van nu via een drone, spelende kinderen op één van de toestellen, optocht tijdens dorpsfeest, etc., etc.

Lever je foto in voor 1 februari op BSVRuischerbrug@hotmail.nl of als je alleen een fysieke foto hebt, voorzien van je naam en adres (met zacht potlood achterop schrijven), mag je hem inleveren in de brievenbus van het speeltuingebouw. We zullen dan zorgen dat je hem nadien terugkrijgt.

Verspreid dit bericht gerust naar mensen die ooit in de wijk gewoond hebben. Wellicht hebben zij erg mooie foto's. We zijn benieuwd naar jullie inzendingen.