EMS - nieuwjaarsvisite

15.02.2024

Op zondagmiddag 7 januari 2024 was er weer de Neijoarsvisite. We waren met 56 leden en niet-leden van EMS bij elkaar gekomen om elkaar Veul Heil en Zegen of Gelukkig Nieuwjaar te wensen.

Luuk heeft eerst het woord genomen en heeft daarbij nog even teruggekeken op 2023, waarin ook het dorpsfeest is geweest met activiteiten voor jong en oud en een openlucht-toneelstuk met als uitsmijter het feest in de tent.

Een groot succes mede door het weer, maar ook door de verbinding die hierdoor ontstaat in het dorp. Spontane buurtborrels en bbq's.

De Groningen Ukelele Society verzorgde het muzikale optreden. Het was een leuke afwisseling van nummers zoals The Wild Rover van The Dubliners tot nummers van Bob Dylan.

In de pauze was het tijd voor het gezamenlijk proosten met de traditionele rozijnen in brandewijn of advocaat met slagroom of wat anders als je dit niet lustte. Vervolgens zijn er nog wat nummers gespeeld door de Groningen Ukelele Society die speciaal voor deze gelegenheid het Grönnens Laid hadden ingestudeerd, zodat wij met z'n allen weer op deze wijze de middag konden afsluiten. Er werd hier en daar nog wat nagezeten.

Al met al een gezellige en geslaagde middag om op terug te kijken en een mooi begin van 2024.