Oproep - foto's

14.12.2022

WIE HEEFT ER LEUKE FOTO'S DIE TE MAKEN HEBBEN MET DE RUISCHERWJKEN, NOORDDIJK, DE SPEELTUIN en/of KINDERDORP/BSV-ACTIVITEITEN?

Bijna iedereen kent het speeltuingebouw wel van binnen. De grote zaal met groene gordijnen voor het grijze podium, grijze gordijnen voor de gigantische ramen. Hoog plafond en creatieve kunst aan de muren. Hoe leuk die schilderingen ook zijn, we vinden dat we aan wat nieuws toe zijn.

We zijn op zoek naar foto's die groot aan de wand van de BSV mogen prijken. Dit kunnen foto's zijn van een kinderdorp van afgelopen jaar of bijvoorbeeld 35 jaar geleden, een foto van hoe Ruischerbrug er vroeger uitzag (Ruischerwaard bestond nog niet), een luchtfoto van nu via een drone, spelende kinderen op één van de toestellen, optocht tijdens dorpsfeest, etc., etc.

Lever je foto in voor 1 februari op BSVRuischerbrug@hotmail.nl of als je alleen een fysieke foto hebt, voorzien van je naam en adres (met zacht potlood achterop schrijven), mag je hem inleveren in de brievenbus van het speeltuingebouw. We zullen dan zorgen dat je hem nadien terugkrijgt.

Verspreid dit bericht gerust naar mensen die ooit in de wijk gewoond hebben. Wellicht hebben zij erg mooie foto's. We zijn benieuwd naar jullie inzendingen.